BY TERRI PETERK

Pages

23.9.16

My hair routine

Ahoj všichni!
V tomto příspěvku bych vám ráda ukázala moji vlasovou rutinu. Nemůžu říct, že to dělám přesně každý den, protože určitě znáte to, když spěcháte a jste rádi, že se stihnete načesat. Navíc já jsem jedna z těch, co si raději udělají makeup než vlasy, ale to samozřejmě neznamená, že ráda chodím s neupravenými vlasy. Tuhle rutinu dělám převážně pokud jdu někam do města, kina, baru, restaurace a nebo na nějakou party. Teď vám ukážu jednoduché tři kroky, jak upravuji své vlasy.

Hello guys!
In this post, I would like to show you my hair routine. I'm not doing it exactly every day, sometimes I have a lot of time and sometimes I'm glas for brushing my hair. I'm doing this routine mainly when I go to the town, cinema, bar, restaurant or some party. I'm one of those for whom makeup is more important but it doesn't mean that I don't like my hair to be treated. I'm going to show three steps, where you'll see how I do my hair routine.

Step 1
Začnu s tím, že si umyji vlasy, nejraději používám produkty od Envy Professional. Používám je už asi půl roku a musím říct, že jsem naprosto spokojená. Převážně mám ráda tento kondicionér, který udělá vaše vlasy krásně hebké. Moje vlasy jsou zesvětlovány, takže potřebuji velkou hydrataci. Pak si vlasy vysuším ručníkem a použiji vlasové sérum. Nejraději mám tohle Rich Repair serum od Goldwell. Po tomto séru budete mít krásně jemné a hebké vlasy a půjdou krásně rozčesat. A také nádherně voní! Toto sérum aplikuji do konečků vlasů, ale samozřejmě to můžete aplikovat po celé délce vašich vlasů. Pak si vlasy rozčešu obyčejným kartáčem.

I'll start washing my hair (obviously), using these two amazing products from Envy Professional. I use them for about half a year and I'm really happy with it. Especially I love the conditioner that makes your hair so soft. My hair is bleached so I need a lot of hydration. Then I will dry hair with a towel and use hair serum. I use this Rich Repair serum from Goldwell and it is definitely my favorite one so far. It makes your hair easy to brush and it also smells amazing. I apply this serum on my tips but it can be also applied to the entire hair. Then I brush my hair with an ordinary brush, I'm not a big fan of Tangle Teezer.

Step 2
Pak si vezmu tenhle vysoušeč vlasů od Remingtonu, tenhle je z kolekce Shine Therapy a je naprosto úžasný, protože vaše vlasy budou po vysušení krásně jemné a také se vám nebudou vlasy krepatit. Tento vysoušeč má velmi výkonný proud vzduchu pro lepší vysoušení, tři teploty a dvě rychlosti. Můžete si také nastavit studenou vlnu pro zafixování vašeho účesu. S tímto fénem jsem velmi spokojená, hlavně proto, že vlasy vysouší velmi rychle, takže se nemusíte bát umýt si vlasy, když někam spěcháte.
Pak znova použiji vlasové sérum do mých konečků, které je mimochodem skvělé v tom, že ho můžete použít do mokrých i suchých vlasů.

Then I take my hair dryer from Remington, this is from the Shine Therapy collection and it is amazing because it makes your hair very soft and it doesn't make your hair too dry. It also has the powerful airflow for better drying, three temperatures and two speeds. You can also turn on the cold blowing to fix the hairstyle. I'm very happy with this dryer, it dry your hair very quickly so you can't be afraid to wash your hair when you're in a hurry. 
Then I use my hair serum again, also on my tips. It is good because you can use it on wet hair but also on dry hair.

Step 3
V posledním kroku použiji tuhle vlasovou žehličku také od Remingtonu z řady Shine Therapy. Moje vlasy nejsou kudrnaté, ani nějak extra vlnité nebo tvrdé, takže je stačí jen párkrát přejet žehličkou a jsou krásně rovné. Teplotu si můžete nastavit od 150 do 230 stupňů. Mě osobně bohatě stačí 190 stupňů. Také si teplotu můžete zamknout, aby jste měli jistotu, že se vám teplota nezvýší nebo nesníží. Co mám nejraději na této žehličce je to, že má keramické žehlící plochy napuštěné marockým arganovým olejem, takže vaše vlasy budou krásně hebké a zářivé. Tato žehlička se také automaticky vypne po 60 minutách, takže se nemusíte bát, že jste ji nechali doma zapnutou. Žehličku ráda používám i na dělání vln, s touhle to navíc jde krásně. Vlny se mi s ní dělají mnohem líp než s klasickou kulmou.
Když mám vlasy rovné, zafixuji je lakem na vlasy od Garnieru, který je pro objem a navíc krásně voní, ne jak předešlé, které jsem měla. A moje vlasy jsou hotové!

In my final step, I use this hair straightener from Remington Shine Therapy. It is from the same collection as my hair dryer and it also amazing. I don't have curly or hard hair so my hair is straight very quickly. You can adjust the temperature from 150 to 230 degrees, I'm straightening my hair with 190 degrees and it's always very quickly done. You can also lock the temperature to make sure it's the same degree as you want. What I love the most about this straightener is that it has ironing ceramic surfaces which are impregnated with Moroccan argan oil, so it makes your hair very soft and shine. It also automatically switches off after 60 minutes so you don't have to be worry that you did let it on. This straightener is amazing for curling your hair as well, I really love to use it, much more than the classic curling iron.
When my hair is straight, I fix it with this Garnier hairspray which is for volume and it smells nicely, not like the others I had. And my hair is done!

Done!
A jaká je vaše vlasová rutina?
What is your hair routine?

PRODUCTS DETAILS
Shampoo Envy
Conditioner Envy
Serum Goldwell
Hair dryer Remington
Straightener Remington
Hairspray Garnier

Thank you for reading!
Love Terri

Instagram / Twitter / Tumblr / terripeterk@hotmail.com

1 comment:

  1. skvělá rutina :)! já to mám trošku pracnější s vlnitými vlasy.


    Somethingbykate

    ReplyDelete

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign