BY TERRI PETERK

Pages

27.6.17

Protect your skin with Avivir

Ahoj všichni!
Tento příspěvek je takový tradiční, psala jsem ho víckrát, ale myslím si, že je vždy důležité připomenout ochranu pokožky před sluncem. Tentokrát jsem dostala od Blogerky.cz možnost vyzkoušet opalovací mléko a mléko po opalování od značky Avivir. O této značce jsem ještě neslyšela a tak jsem byla zvědavá, jak bude fungovat. Pokožku je třeba chránit nejen na dovolené, ale i u nás, a to i když jdete například do města nebo se jen tak projít do parku. Samozřejmě vám takhle postačí nižší SPF faktor, jako například mě tato 30, ale když jsem u moře tak obvykle používám SPF faktor 50. Co se týče obličeje, tak je třeba použít vyšší faktor, protože pleť je mnohem více náchylnější na spálení. Dále nesmíme zapomenout na ochranu rtů, které jsou v létě často ze slunce vysušené, já osobně jsem si zamilovala Labello Sun Protect s SPF faktorem 30. Nesmíme zapomenout si chránit i oči, které ačkoli se nezdají, ale jsou také náchylné na slunce. Určitě by neměla chybět pokrývka hlavy a to nejdůležitější, pitný režim.

Aloe Vera Sun Lotion
Tohle tělové mléko obsahuje 70% bio aloe vera, takže je velmi šetrné k vaší pokožce, chrání ji a zabraňuje sluneční vyrážce, kterou já občas ze slunce mívám. Tohle opalovací mléko je také bez parfemace a obsahuje pouze organické filtry, rostlinné oleje a vitamin E. Já mám tohle s SPF faktorem 30, ale na stránkách Zdraví nad zlato najdete i SPF faktor 15. Mléko je voděodolné, ale určitě bych doporučila se namazat pokaždé když vyjdete z vody. 
Z mléka jsem měla dobrý pocit, velmi snadno se rozmazává, což u opalovacích mlék s vyšším faktorem bývá docela problém, většinou trvá déle než ho pořádně rozmažu. Opalovák s aloe vera jsem předtím nikdy nezkoušela, ale rozhodně už nesáhnu po jiném. Moje pokožka po něm byla krásně hydratovaná a nebyla mastná, s čímž jsem měla problém u ostatních opalováků.

Aloe Vera After Sun
Mléko po opalování obsahuje 90% organického aloe vera, díky němu posiluje obranyschopnost pokožky, kterou negativně ovlivňuje sluneční záření. Tohle mléko krásně chladí, osvěžuje a zjemňuje pokožku, což je velmi důležité, protože pokožka je po opalování velmi citlivá a může být i podrážděná. Dále také regeneruje pokožku a snižuje její zarudnutí. Já osobně mám po slunečním záření pokožku zarudlou a tak vždy ráda sáhnu po mléku, které mě pokožku příjemně zchladí. Určitě bych doporučila mléko uschovávat v lednici a nebo na chladnějších místech. Ještě nesmím zapomenout zmínit, že tohle mléko obsahuje optimizátor opálení což zajišťuje opálení s lepšími výsledky.

Labello Sun Protect
Tenhle balzám na rty zmiňuji asi nejčastěji, ale ještě jsem nenašla lepší balzám proti slunci. Tento obsahuje SPF 30 a je velmi šetrný pro vaše rty. Také se velmi snadno nanáší, což je důležité pokud máte popraskané rty. Jediná nevýhoda je asi ta, že zanechává jemný bílý povlak, ale pokud nanesete menší vrstvu, není to tak hrozné. Samozřejmě se na rty dá použít i klasické opalovací mléko, ale myslím si, že tohle se v kabelce neztratí.

Chystáte se letos někam na dovolenou a nebo už jste byli? Já se za týden chystám do Španělska a tak samozřejmě tahle výbava jede se mnou! Pokud se někam chystáte, nezapomeňte na opalovací mléko a samozřejmě si dovolenou pěkně užít! A pokud vás zajímají předchozí příspěvky o ochraně pokožky, můžete se podívat zde a zde.

Sun Lotion Zdraví nad zlato
After Sun Zdraví nad zlato
Labello Krása.cz

Thank you for reading!
Love Terri

Instagram / Twitter / Tumblr / terripeterk@gmail.com

1 comment:

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign