BY TERRI PETERK

Pages

19.11.20

Inspirace na bydlení / Zařizování bytu

 Ahoj všichni!

Dnešní článek se bude týkat vybavení bytu. Zařizování nového bytu může být někdy vyčerpávající. Sama jsem si tím před měsícem prošla a stále zde nemám vše, co bych chtěla. Také vím, že kupování nábytku může být někdy hodně drahé. Vždy ale není zapotřebí kupovat nový nábytek, ale lze jej snadno i zkombinovat s nábytkem z druhé ruky. Někdy tak ani nepoznáte, že se jedná o již použitý nábytek a v kombinaci s tím novým už vůbec ne. Sama jsem si tak pořizovala některé kousky, které jsou funkční dodnes. Pojďme se podávat na tři místnosti, které jsem pro vás virtuálně sestavila, kde jsem zkombinovala nový nábytek s již použitým.

Ložnice

Ložnice je moje nejoblíbenější místnost. Nejen, že se zde nachází postel, ale lze zde také pracovat či relaxovat. Zároveň je to jedna z místností, které by měla mít hezky zařízená.
Moje oblíbená barva nábytku je bílá, proto jsem zde zkombinovala bílou se světlým dřevem, který podle mě vypadá krásně. Pak už jen můžete doplnit dekoraci, která bude vypadat skvěle v jakékoliv barvě.

Postel Favi.cz // Noční stolek Aukro.cz // Stojací lampa Favi.cz // Komoda Aukro.cz //
Zrcadlo Favi.cz // Nástěnné hodiny Aukro.cz // Koberec Favi.cz

Obývací pokoj

Ať už máte obývací pokoj či obývací kout, je to místnost, kde se tráví většina času. Zároveň je tato místnost hodně na očích, ať už pro návštěvy nebo pro vás samotné.
Poslední dobou se mi líbí barevné pohovky, vybrala jsem proto mentolovou barvu, které skvěle ladí se zlatými doplňky. Skvěle k nim vypadá i černá nebo bílá.

Pohovka Favi.cz // Konferenční stolek Aukro.cz // Polštář Favi.cz // Nástěnné zrcadlo Aukro.cz // 
Koberec Favi.cz // Závěsné světlo Aukro.cz // Umělá rostlina Favi.cz


Dětský pokoj

Pokud jste již rodiči tak rozhodně víte, jak drahý dětský nábytek může být. Děti navíc rychle rostou, a tak je zapotřebí nábytek neustále obměňovat. Použité věci jsou teda vhodnou variantou, nejsou tak finančně nákladné a někdy je ani nepoznáte od nového.

Postel Favi.cz // Psací stůl Aukro.cz // Židle Favi.cz // Pojízdný kontejner Aukro.cz // 
Závěsné světlo Favi.cz // Plyšový medvěd Aukro.cz // Nástěnné hodiny Favi.cz

Pomohla vám nějak tato inspirace? Rádi nakupujete z druhé ruky?

Tento článek vznikl ve spolupráci s Favi.cz.

Instagram // Twitter // terripeterk@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign