BY TERRI PETERK

Pages

21.8.16

Summer party allowed


Ahoj všichni!
Dnešní příspěvek bude trochu speciální, nebude o módě, kosmetice ani o cestování jak jste určitě zvyklí, ale chtěla jsem můj blog oživit něčím jiným. Pokud nemáte rádi festivaly nebo podobné akce kde je hodně lidí, udělejte si vlastní "summer party" jen s vašimi nejbližšími. Můžete využít nějaký pěkný park, terasu, balkón a nebo když bude špatné počasí tak klidně i váš byt. 

A pokud nevíte co přichystat na takovou party, nebojte, není to složité. Já jsem například připravila jednoduché jednohubky, které jsem namazala pomazánkovým máslem, přidala jsem sýr, okurku, olivy a kapii. Dále jsme do misky nasypala mini piškoty, které jsem našla doma, ale samozřejmě můžete přidat oříšky, tyčinky a nebo třeba popcorn. Dále jsem připravila nápoje, na které jsem použila jahodový sirup, ale samozřejmě neuděláte nic špatně se skleničkou vína a nebo nějakého koktejlu. A co nesmí chybět na žádné party? Ty správné chipsy! Já jsem se rozhodla použít tyhle zeleninové chipsy Tretter's. Určitě jste už o nich slyšeli a nebo je viděli v obchodě. Já jsem tyhle chipsy vyzkoušela poprvé nedávno a musím říct, že jsem byla mile překvapena. Trochu mě zarazil jejich vzhled, ale musím říct, že chutnají skvěle a navíc jsou mnohem zdravější než klasické brambůrky. Navíc neobsahují lepek ani škrob. Také se vyrábí se spoustou příchutí: Řepa a celer s příchutí provence, s příchutí balsamico, s příchutí cheddar a s příchutí mořská sůl, nebo Mrkev a pastiňák s příchutí pepř a sůl a spříchutí chilli, a také potom Vepřové křupky solené a s křenem. 
Mě osobně nejvíce chutnaly s příchutí řepa a celer - balsamico. Myslím, že je to velmi zajímavá kombinace, balsamico dodalo těmto chipsům zajímavou chuť. Dále mě hodně zaujaly s příchutí cheddar, tento sýr mám moc ráda a tak mě zajímalo jak budou chutnat. Chuť byla zajímavá avšak jsem tam tolik ten sýr necítila. Spousta lidí mi říkalo, že nejlepší jsou s příchutí mořská sůl, a tak jsem je samozřejmě musela vyzkoušet. Musím říct, že jsou opravdu výborné, ačkoliv slané chipsy moc nemusím. Neváhala jsem vyzkoušet také mrkev a pastiňák s příchutí pepř a sůl. Tyhle chipsy mě zaujaly spíš jejich tvarem, ale i chuť nebyla vůbec špatná. Stejně tak mě překvapila příchuť provence, protože mám strašně ráda bylinky. Nakonec jsem se dostala k vepřovým příchutím, kterých jsem se nejdříve trochu bála, protože nemám moc ráda vepřové maso, ale musím uznat, že tato příchuť mi chutnala. Byly akorát trošku tvrdší, ale to se dalo očekávat. Více mi asi chutnaly s křenem, protože mi chuť přišla taková výraznější.
Pokud chcete vyzkoušet alespoň jedny, já osobně bych vám doporučila s příchutí balsamico. Oslovily mě už od počátku kdy jsem je ochutnala a zůstaly moje nejoblíbenější.
Hello guys!
Today's post will be a bit special, it won't be about fashion, cosmetics or travel as you are used to, but I wanted to create something different. If you do not like festivals or similar events with a lot of people, make your own "summer party" only with your loved ones. You can take a nice park, terrace, balcony or if it's bad weather you can use your apartment.

If you don't know what to prepare for a party, don't worry, it's not that complicated. For example, I prepared simple snacks with spread butter, cheese, cucumber, olives and capsicum. Then I added mini biscuits which I found at home, but of course you can add some nuts, salt sticks or even popcorn. I also prepared some drinks with strawberry syrup but you can't do anything wrong with a glass of wine or a cocktail. And what can't be missed at any party? The right chips! I decided to use these vegetable chips Tretter's. Surely you've heard of them or seen them in the store. I tried these chips for the first time recently and I must say I was pleasantly surprised. I was stopped by its appearance but I have to say that it tastes great and it's healthier than conventional chips. Additionally, it not contains gluten or starch. Also it comes in many flavors: Beetroot and celery with flavors of provence, balsamico, cheddar and with sea salt, or carrot and parsnip flavored with salt and pepper and chilli, and then pork crisps, salted and horseradish.

Personally I prefer these chips with beetroot and celery flavored with balsamico. I think it's a very interesting combination, balsamic gave it an interesting flavor. But all these chips taste amazing, so don't be afraid to try them!
Vyzkoušeli jste už některé? Které jsou podle vás nejlepší? 
Have you ever tried any? What's your favorite flavor?

This post was created for blogerky.cz and Tretter's but all photos and opinions are mine.

Chips Tretter's

Thank you for reading!
Love Terri

Instagram / Twitter / Tumblr / terripeterk@hotmail.com

1 comment:

  1. Ty fotky jsou vážně moc krásné. Do výzvy jsem se také zapojila, takže jsem je ochutnala všechny a musím souhlasit s tím, že u těch sýrových ten sýr nejde prakticky cítit.

    ReplyDelete

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign