BY TERRI PETERK

Pages

20.1.17

Noire

Ahoj všichni!
Možná jste už o této kabelce slyšeli a nebo jste ji viděli na sociálních mediích, ale ti z vás, kteří vůbec neví oč jde, ráda vám ji představím. O této kabelce jsem se už zmiňovala v mém předchozím příspěvku, takže pokud jste ho neviděli můžete se podívat zde.

V čem je tahle kabelka speciální? Určitě jste si všimli, že kromě zlatého loga jí zdobí i pětimístné číslo. Tohle číslo není jenom nějaké číslo, je to unikátní kód, který dostanete spolu se svou kabelkou. Každá vyrobená kabelka má svůj vlastní kód, takže vždy budete v ruce držet originální kousek. Tenhle kód ovšem slouží i k další věci a tou je propojení kabelky s aplikací Noire. V této aplikaci si vytvoříte vlastní účet, který si mimo jiné můžete propojit se svým Instagramem, ale také můžete přidávat svoje outfity a nebo věci, které jste si koupili a rády byste je ukázali světu. Také se můžete nechat inspirovat a podívat se co přidávají ostatní a nebo je rovnou můžete sledovat. A jak už jsem se zmiňovala o kódu, propojíte si ho s aplikací, takže vás každý může najít podle vašeho kódu. Mě můžete najít pod kódem 28908. Myslím, že je to super nápad nejen pro blogerky ale i pro ty, co mají rádi módu. Aplikace je dostupná uživatelům vlastnící Android a iOS, a je zcela zdarma.

Co se týče designu kabelky, musím říct že je naprosto dokonalá. Je vyrobená z pogumovaného plátna, který vypadá jako kůže, a navíc je super v tom, že drží svůj tvar. Uvnitř se nachází pět kapsiček, což je pro mě naprosto nezbytné, každá kapsička musí mít svůj účel :) Dále je také velmi prostorná, takže se do ní vejde i notebook a učebnice. Musím vychválit i spojení černé a zlaté, protože spousta černých kabelek je spojována spíše se stříbrnou. Já jsem fanynka zlatých doplňků, takže plus pro mě a to nemluvím o tom, že černou kabelku dáte prostě ke všemu. Já jí nosím každý den a opravdu ji dlouho dobu měnit nehodlám.

Hello guys!
Maybe you've already heard about this handbag or've seen it on social media, but those of you who don't know what it is, let me introduce it to you. I already mentioned this bag in my previous post, so if you haven't seen it, you can check it out here.

What makes this bag special? You've surely noticed that in addition to the gold logo, this bag is decorated with five-digit numbers. This number is not just a number, it is a unique code that you get along with this handbag. Each handbag has produced its own code so you will always have the original piece in your hands. This code is also used to connect the bag with the Noire app. In this app, you can create an account, which among other things, you can connect to your Instagram, but you can also add your outfits or things you bought and would like to show to the world. You can also get inspired and see what others are adding. And as I alluded to code, connect it with the app, so anyone can find you by your code. You can find me under the code 28908. I think it's a great idea not only for bloggers but for those who like fashion. The application is available to all users owning Android and iOS, and it is completely free.

Regarding the design of this handbag, I have to say it is absolutely perfect. It is made of rubberized canvas, which looks like a leather, and it also holds its shape, so it's great as well. There are five pockets inside, which to me is absolutely essential that each pouch must have a purpose :) It is also very spacious, so you can put your laptop and textbooks in it. I like the combination of black and gold, because many black handbags are made with silver. I'm a fan of gold accessories, so it's a big plus for me, not to mention the fact that a black handbag just goes with everything. I wear it every day and I'm not going to change it for now.

Find out more on their Facebook or Instagram.

Noire Bag HERE (10% off with 'terripeterk')

Thank you for reading!
Love Terri

Instagram / Twitter / Tumblr / terripeterk@hotmail.com

No comments:

Post a Comment

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign