BY TERRI PETERK

Pages

4.1.17

Australian Bodycare

Ahoj všichni!
Tak jak jste si užili Silvestra? Chtěla bych vám všem popřát Šťastný Nový rok, hlavně hodně zdraví, štěstí a všechno ostatního, však to znáte :)
V dnešním příspěvku bych vám chtěla představit značku Australian Bodycare. Všechny produkty obsahují 100% čistý olej Tea Tree, který je vyrobený z čajového stromu Melaleuca alternifolia, neboli Kajeput střídavolistý. Ačkoli je kajeput známý jako čajový strom, pěstuje se podobně jako eukalypty, nikoli jako čajovník.
Olej Tea Tree začali používat původní obyvatelé Austrálie a používali ho např. na rány, popáleniny, k léčbě plísní a nebo jako prevenci proti bakteriím. Více o původu této značky si můžete přečíst na Dk Pharma.
Já jsem dostala možnost vyzkoušet jeden z jejich produktů od portálu Blogerky.cz a rozhodla jsem se otestovat tělový peeling. Tělový peeling jsem si chtěla koupit už dlouho a tak jsem na se něj velmi těšila. Dostala jsem k němu i malou verzi tělového mýdla, které mi bylo doporučeno použít před peelingem. Při aplikování produktů jsem se celkem lekla jejich vůně, která mi nebyla ze začátku moc příjemná. Je to silná vůně, která v podstatě voní jako strom (nebo alespoň mě to tak přišlo). Trochu jsem se bála, že to bude cítit i po umytí, ale právě naopak, po umytí to není cítit vůbec. 
Peeling se nanáší velmi snadno a také se snadno oplachuje, takže se nemusíte bát, že vám kuličky z peelingu nepůjdou smýt. Pokožka po něm je krásně hebká a není vůbec podrážděná. S tímhle jsem mývala většinou problém, ať už s peelingy na obličej nebo na tělo, vždy jsem měla pokožku podrážděnou a zarudlou. Takže pokud máte citlivou pokožku jako já, vůbec se toho bát nemusíte. Peeling se také doporučuje používat zejména na tvrdší místa jako jsou kolena nebo lokty, ztvrdlou kůži tak tím pěkně obrousíte a odstraníte odumřelé buňky. Já s tímhle moc problém nemám, takže nemůžu posoudit do jak velké míry vám pokožka změkne. Tenhle peeling je také super v tom, že krásně pokožku chladí a hydratuje, takže určitě bude skvělý i v letních horkých dnech.
Na závěr musím říct, že jsem byla příjemně překvapena a produkt určitě doporučuji, i přes trochu nepříjemnou vůni (ale co nevoní mě, může vonět někomu jinému), na kterou se dá po čase zvyknout. Rozhodně bych chtěla vyzkoušet více produktů od této značky, a doufám, že brzy vyzkouším.

Tělový peeling Dk Pharma

Thank you for reading!
Love Terri

Instagram / Twitter / Tumblr / terripeterk@hotmail.com

No comments:

Post a Comment

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign