BY TERRI PETERK

Pages

15.12.17

L.A. Girl!

Ahoj všichni!
V dnešním příspěvku si vyzkoušíme pár produktů od značky L.A. Girl. Od této značky jsem již dříve vyzkoušela korektor, který jsem si schválně koupila v tmavém odstínu, abych ho mohla používat jako tekutý bronzer a musím říct, že to stálo za to. Od té doby jsem ale neměla možnost žádné další produkty vyzkoušet, až do této chvíle, kdy jsem dostala příležitost od portálu Blogerky.cz. Celkem jsem dostala pět produktů, podkladovou bázi, makeup, korektor, matnou rtěnku a tekutou matnou rtěnku. Pojďme se na produkty podívat podrobněji.


PRO.prep smoothing face primer
Tento primer nebo podkladová báze mi hodně připomíná Satin Base od Dermacolu. Já mám upřímně tyhle silikonové báze nejraději, protože mám suchou pleť a přijde mi, že mi s pletí pěkně splynou a sjednotí ji. Také se dobře roztírá a stačí opravdu jen troška na celý obličej. Tahle báze je velmi lehká, takže oproti krémovým bázím nezatěžuje pleť a nechává ji jemnou a hebkou. Také neobsahuje žádné parabeny a je bez parfemace. Já musím říct, že jsem byla spokojena, makeup mi vydržel celý den, což se mi s krémovými bázemi nestávalo. S těmi mi makeup vždy začal slézat a vytvářel mi na obličeji mapky. Já bych osobně tuhle bázi doporučila těm, kteří mají suchou a nebo normální pleť, ale samozřejmě může vyhovovat i těm s mastnější pletí.

PRO.coverage long wear illuminating foundation
Tak tohle je z testovaných produktů asi můj nejoblíbenější. Když opomenu tmavý odstín (tento mám v odstínu Fair), který jsem si musela smíchat s mým True Match makeupem od Lorealu, který mám v tom nejsvětlejším odstínu, a i tak mi přišel pořád tmavý. Na fotkách to možná není tolik vidět, ale jinak ho budu muset nosit asi až v létě, když už budu trochu opálená. Mimo odstín je tento makeup skvělý. Je trošku hutnější, ale na zimu mám hutnější makeupy raději. Do pleti jsem ho zapracovávala beauty blenderem a musím říct, že se snadno zapracovává a dobře drží na pleti. Mě osobně vydržel celý den a to jsem byla třeba dvanáct hodin v práci. Myslím si, že tomu hodně dopomohla i báze, kterou jsem zmiňovala výše. Tyhle dva produkty spolu pracují velmi dobře a tak vám vytvoří skvělý výsledek a to bez žádných hrudek, mapek a ničím podobným. Já jsem si vždy myslela, že mi lépe sedí lehčí makeupy, ale zjistila jsem, že mi na pleti lépe sedí ty hutnější. Dokonce přemýšlím o tom, že si ho pořídím v mém odstínu (asi by to byl Porcelain). Cena je také velice super, ale to u všech L.A. Girl produktů.

PRO.conceal concealer
Tenhle korektor jsem vyzkoušela už předtím, a tak jsem věděla co od něj čekat. Odstín mi narozdíl od makeupu vyhovuje (mám ho v odstínu Porcelain) a tak ho můžu používat každý den. Korektor je trošku víc hutnější a tak bych ho doporučila i na pupínky a nedostatky. Těch já ovšem tolik nemám a tak ho používám i pod oči a na místa, která chci projasnit. Jak jsem už zmínila, tak pod oči mi přijde příliš hutný, a trochu mi i zalézal do vrásek. Tam bych volila spíše lehčí korektor, ale pokud máte hodně tmavé kruhy pod očima, myslím si, že tenhle korektor je skvěle zakryje. Zapracovává se velmi dobře, já jsem opět volila beauty blender, stejně tak jako na všechno poslední dobou. Korektor můžu doporučit i na konturování, když si ho koupíte v tmavém odstínu (já mám konkrétně Beautiful Bronze).

Matte flat velvet lipstick
Matných rtěnek nikdy není dost, i když mě přijde, že jich mám poslední dobou milion a všechny mají naprosto stejný odstín. Hodně jsem byla zvědavá na tuhle, jakou bude mít konzistenci a jak se bude dobře nanášet. Nanáší se dobře, ale na můj vkus je až příliš krémová a tak na rtech nevydrží dlouho, prakticky po jednom jídle je pryč. Jinak barva se mi líbí moc (odstín Ooh La La!), není do oranžova ani do růžova, ale má takový přirozený tělový odstín. Já upřímně tyhle nude rtěnky využiji všude, nosím je každý den a vždy mám alespoň jednu u sebe v kabelce. Také musím přidat jedno plus za to, že tím že je krémová tak nevysušuje rty a slouží zároveň i jako balzám.

Matte flat finish pigment gloss
Tak tahle tekutá rtěnka mě také hodně překvapila. Já úplně moc nemusím tyhle barvy s fialovým tónem (odstín Timeless), ale myslím si, že tahle vypadá moc hezky. Skvěle drží na rtech a to dokonce i po jídle, neobtiskává se na zuby, což je vlastně i hlavní důvod proč nenosím tmavé rtěnky. Také se dobře nanáší a nedrolí se, nevysušuje rty a vypadá skvěle na rtech ve dne i večer. Myslím si, že tahle rtěnka bude hlavním důvodem proč začnu nosit tmavší barvy. Navíc teď na zimu bude vypadat na rtech opravdu skvěle. Samozřejmě ji naleznete v mnoha odstínech, já si samozřejmě v duchu přála nude odstín, ale nakonec jsem ráda, že mi poslala tenhle.

Abych produkty od L.A. Girl shrnula, tak se mi se všemi velmi dobře pracovalo, myslím si, že produkty jsou kvalitní a cena za ně je velmi dobrá. Jediná škoda je asi to, že jsou v ČR špatně k dostání, jedině si je můžete objednat z internetu (např. Absolute Cosmetics), kde si ale ovšem zase nemůžete vyzkoušet odstíny. Já bych určitě byla za to, aby se tahle značka dostala do českých kamenných obchodů, už i hlavně kvůli tomu, že kvalitou je mnohem lepší než většina značek, které u nás v drogeriích najdete.

Podkladová báze L.A. Girl
Makeup L.A. Girl
Korektor L.A. Girl
Rtěnka L.A. Girl
Tekutá rtěnka L.A. Girl

Thank you for reading!
Love Terri

Instagram / Twitter / Tumblr / terripeterk@gmail.com

1 comment:

  1. Také jsem získala testovací balíček a mluvíš mi z duše , též bych byla pro , aby sortiment L.A.Girl byl zařazen do drogerie , v názorech na většinu produktů to máme stejně jen u rtěnek mě víc zaujala ta krémovější , dostala jsem krásný červený odstín, a ta tekutá vůbec... asi bych řekla , že to bude odstínem Fantasy... , který je do korálova, flekatí, nejde nanést jednolitá vrstva.
    Mimochodem tobě odstín té tekuté rtěnky fakt sedl , sluší ti mnohem víc než ta nude.

    ReplyDelete

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign