BY TERRI PETERK

Pages

7.12.17

Zahřejte se s Manufakturou // Med & Rakytník

Ahoj všichni!
V dnešním příspěvku bych vám chtěla představit tuhle limitovanou edici Med & Rakytník od české značky Manufaktura. Myslím si, že tuhle značku určitě všichni znáte a tak jí rozhodně není třeba představovat. Já jsem na tuhle řadu byla strašně zvědavá, ačkoliv jsem slyšela, že někomu vadí její parfemace. Já se musím přiznat, že med moc nemusím a tak jsem byla velice zvědavá jak dopadnou tyhle produkty.
Musím říct, že vůně je velice příjemná a produkty mě velmi překvapily. Edice je udělaná ve stylu podzimu a zimy, což napovídá i oranžový design, který mě připomíná teplé podzimní dny plné barevného listí. Co se týče ingrediencí, tak med je bohatý na minerály vitamíny, antioxidanty a další látky, které zajišťují hydrataci, výživu, zklidnění a zjemnění pokožky. Co se rakytníku týče, tak má vysoký obsah vitamínů C a E a má regenerační, zklidňující a omlazující účinky. Také je známý pro svou oranžovou barvu. Myslím si, že tyhle dvě složky se skvěle doplňují a vytváří super hydrataci a ochranu do chladných dnů. Vánoce se blíží a myslím, že tahle sada bude perfektní i jako dárek pro vaše blízké.


Ochranný pleťový balzám
Tenhle ochranný balzám je skvělý převážně v tom, že chrání pokožku před mrazem, chladem a zabraňuje jejímu vysušení. Já mám hodně suchou pleť a v zimě je to ještě horší, takže jsem ráda, že můžu sáhnout po nějakém produktu jako je tento. Navíc má velmi příjemnou vůni, snadno se roztírá a zanechává pleť hydratovanou. Tenhle balzám s výtažky z medu, rakytníku a meruňkovým olejem je také skvělý pod makeup. Pleť pak mám vláčnou a makeup mi nevytváří žmolky. Mám ještě jeden podobný produkt ze sedmikráskové řady, také od Manufaktury a ten právě používám pod makeup a výsledek je vždy skvělý, makeup drží celý den a nemusím se bát, že se mi makeup začne stahovat a vytvářet žmolky.
Tenhle balzám obsahuje med, včelí vosk, rakytník, meruňkový, jojobový a makadamiový olej, bambucké máslo, panthenol a další prospěšné látky.

Balzám na rty
Další produkt, který obsahuje výtažky medu, rakytníku a bambuckého másla je tenhle ochranný balzám. Mimo jiné obsahuje i včelí vosk, arganový olej, vitamín E a avokádový olej. Já musím přiznat, že jsem byla opět spokojena, balzám se krásně nanáší, příjemně voní a nezanechává na rtech bílý povlak, který nikdy nevypadá moc dobře. Já mám docela velkou spotřebu balzámů na rty, takže jsem ráda, že mám zase další do zásoby. Převážně teď v zimě se mít po ruce balzám vždy hodí, moje rty jsou často vysušené, a tak mám zásobu balzámů nejen doma, ale i v kabelce. Líbí se mi převážně i v tom, že neobsahuje žádná barviva, silikony, deriváty a konzervanty.

Zjemňující sprchový gel
Tak tenhle produkt opět nezklamal. Krásně voní, dobře se roztírá po těle a pokožka po něm zůstává dlouho hebká a hydratovaná. Sprchový gel obsahuje jak jinak než rakytník a med, ale je také obohacen o ovesný beta-glukan, výtažky z pšenice a panthenol. Jak už jsem zmínila tak zajišťuje hydrataci, regeneraci, vláčnost, a ochranu do chladných dnů. Musím také zmínit menší dekoraci, která je zavěšená přes víko produktu, myslím si, že to vypadá naprosto skvěle. Momentálně používám sprchový gel od Dermacolu, ale ten už mi skoro došel, takže se moc těším, že se budu moci pustit do tohoto.

Regenerační krém na ruce
Krémy na ruce jsou pro mě asi stejný případ jako balzámy na rty. Musím mít vždy pořádnou zásobu, protože jejich spotřeba je u mě opravdu velká, takže vždy nosím jeden v kabelce a pár jich mám doma. Samozřejmě jsem s tímhle byla opět spokojena, příjemně se roztírá, krásně voní a rychle se vstřebává, což je u krémů důležitý, protože nemám ráda ten pocit, kdy jsou ruce mastné a krém se ne a ne vstřebat. Krém obsahuje včelí med, bambucké máslo, rakytník, včelí vosk, makadamiový olej, glycerin a panthenol. Pokožku vám zhydratuje, vyživí a ochrání před nepříznivými vlivy počasí.

Celkově musím říct, že jsem s produkty moc spokojena. Dají se koupit jednotlivě, ale k dispozici je i dárkový balíček, který obsahuje sprchový gel, krém na ruce a mediciální sirup. Takže pokud budete chtít udělat někomu nebo sobě radost, bude odkaz na něj níže. Manufaktura se stala jednou z mých nejoblíbenějších kosmetických značek. Kdyby vás zajímal další článek o produktech od Manufaktury, koukněte zde

Dárkový balíček ZDE
Pleťový balzám ZDE
Balzám na rty ZDE
Sprchový gel ZDE
Krém na ruce ZDE

Thank you for reading!
Love Terri

Instagram / Twitter / Tumblr / terripeterk@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign