BY TERRI PETERK

Pages

9.2.18

Enjoy Valentine's Day with Manufaktura

Ahoj všichni!
Svátek Valentýn se blíží, a pokud ho máte s kým slavit a slavit ho budete, tenhle článek vám určitě přijde užitečný. A pro ty z vás, kteří ho nemáte s kým slavit a nebo ho neslavíte, určitě také čtěte dál, protože je určený pro všechny, kteří mají rádi pohodu a relaxaci.
Já jsem od Manufaktury dostala tyhle dvě svíčky a koupelovou sůl, a pokud mě znáte, tak určitě víte, že já svíčky naprosto miluji. Manufaktura je česká kosmetická značka, o spoustě jejich produktů jsem již psala, ale opravdu jsem netušila, že vyrábí i svíčky. A očividně i to jim jde dobře.


Pokud se tedy chystáte nějak slavit Valentýna, myslím, že tohle trio bude naprosto perfektní. Romantická večeře při svíčkách a pak koupel s touhle relaxační koupelovou solí, bude naprosto perfektní. Samozřejmě si relaxační koupel při svíčkách můžete udělat i bez vaší polovičky, takže jestli máte po těžkém dni a nebo si prostě chcete jen odpočinout, tohle bude super kombinace pro vás.
Tyhle dvě svíčky jsou přírodní a jsou vyrobené ze sojového vosku. Oproti klasickým parafínovým svíčkám hoří tyhle svíčky ze sojového vosku čistěji a pomaleji. Takže vydrží hořet déle a díky nízké teplotě tání uvolňují intenzivní aroma. Svíčka by vám měla hořet až 30 hodin. Já se musím přiznat, že nevím jak dlouho mi hořela, ale určitě to bylo déle jak klasická svíčka, takže mi vydržela opravdu dlouho. Jednu svíčku mám s vůní růže a druhou s vůní čistého prádla. Osobně mi lépe voněla ta s vůní růže, ale přijde mi, že nebyla tak intenzivní jak svíčka s vůní čistého prádla. Což se samozřejmě dalo čekat, že tahle bude více intenzivní. Musím uznat, že tyhle svíčky mi přijdou hodně kvalitní, za tu cenu se určitě můžou vyrovnat Yankee svíčkám, které jsou dražší, ale kvalita mi přijde hodně podobná. 
Koupelové soli jsou vždy taková očista pro tělo i duši. Já upřímně preferuji sprchování, ale jednou za čas je určitě super dát si relaxační koupel. Takhle sůl vám krásně zjemní pokožku, také přispívá k prokrvení pokožky a navíc sůl dodává pokožce důležité minerální látky. Působením teplé vody, minerálních látek a vonných olejů obsažené v koupelové soli pomáhá uvolňovat napětí, snižovat stres, únavu a napomáhá regeneraci organismu.
Já jsem tuhle koupelovou sůl na stránkách nenašla, ale je možné, že bude stále dostupná v kamenných obchodech. Dolů vám nalinkuji alespoň podobné koupelové soli.
Vyzkoušeli jste něco od Manufaktury? Jaké s jejich produkty máte zkušenosti?
Přeji všem pěkného Valentýna!

Svíčka s vůní rosé zde
Svíčka s vůní čistého prádla zde
Koupelové soli zde

Thank you for reading!
Love Terri

Instagram / Twitter / Tumblr / terripeterk@gmail.com

5 comments:

  1. Obě svíčky od Manufaktury mám také a jsem z nich nadšená :) navíc když nejsou škodlivé.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  2. Všechny vypadají nádherně :) ani jsem netušila že Manufaktura vyrábí i svíčky :) Mám od manufaktury docela dost produktů. krémy na ruce, šampony a sprchové gely. Jsem s nimi moc spokojená.

    Jinak dovolím si ti dát menší radu. Zkus si přenastavit font písma na blogu. Ty menší písmenka s diakritikou jsou velmi rušivá a dle mého názoru znesnadňují čtení a nevypadá to hezky. Nemyslím to vůbec zle, aby sis to nevyložila špatně :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak se omlouvám, problém s písmenky byl na mé straně. Po aktualizaci stránky to zmizelo :)

      Delete
  3. Tak ty jsou nádherné a navíc musí úžasně vonět...svíčky miluju, takže na tyhle určitě mrknu:D.
    Windy pink style

    ReplyDelete
  4. Manufakturu už dneska vidím druhýkrát. Veľa som o nej počula ale nič ešte neskúsila. Sviečky som skúsila už všelijaké ale u mňa aj tak vždy vyhrá Yankee Candle...:) No nehovorím, že neskúsim!

    KLAUDI

    ReplyDelete

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign