BY TERRI PETERK

Pages

10.9.16

Get your body ready with Aphrodite

Ahoj všichni!
V dnešních příspěvku bych vám chtěla představit kosmetiku Aphrodite, kterou jsem dostala k výzvě od Blogerky.cz. Kosmetika přišla v cestovním nebo dárkovým balení a balíček obsahoval krém na ruce a nohy, tělové mléko a soufflé, mýdlo na ruce a balzám na rty. Myslím, že je to perfektní pokud cestujete na dovolenou a nechcete s sebou tahat velká balení, která akorát zabírají místo a nebo třeba pokud cestujete letadlem, protože produkty mají méně jak 100 ml. Také samozřejmě potěší jako dárek.

Abych byla upřímná, strašně jsem se těšila až tuhle kosmetiku vyzkouším. Těšila jsem se na ni hlavně proto, že je čistě přírodní a neobsahuje žádné chemické složky a navíc pochází z úžasné Kréty. Tato kosmetika navíc obsahuje organický olivový olej a oslí mléko, které jsou super pro suchou a citlivou pokožku. Říká se, že je pokožka nejvíce suchá v zimě, ale i v létě potřebuje dostatečnou péči. Jelikož na pokožku dopadá sluneční záření, pokožka se může rychleji vysoušet a samozřejmě spálit. Navíc vlivem pocení odchází z pokožky voda, takže i když to na první pohled není poznat, pokožka potřebuje velkou hydrataci. Pokud se chcete dozvědět něco více o této kosmetice, můžete se podívat zde, kde mimochodem najdete další skvělé přípravky.

Hello guys!
I'm going to show you products from Aphrodite brand in this post. I got these products from Blogerky.cz to write a review for them. It all came in a beautiful package that contained hand and foot cream, body lotion and soufflé, hand soap and lip balm. It is also perfect for traveling, because it has less than 100 ml (3,4 oz).

To be honest, I was looking forward to try these products so much. Just because it is purely natural and it doesn't contain any chemical ingredients. These products also contains organic olive oil and donkey milk which are great for dry and sensitive skin. Skin must be hydrated as well as in winter, because the sun dries the skin too. You can read more about these products here.

Hand Cream
Moje ruce jsou často vysušené, jak v létě tak v zimě, proto potřebují dostatečnou hydrataci a to několikrát denně. Vždy nosím s sebou v kabelce nějaký krém na ruce. Samozřejmě mám svoje oblíbené krémy, ale těšila jsem se až vyzkouším tento. Líbí se mi, že není moc hustý, takže se dobře roztírá a pěkně se do pokožky vsákne, takže nezanechává mastné ruce, což může být někdy nepříjemné. Tento krém obsahuje mimo jiné i kyselinu hyaluronovou a borage oil, což je olej z brutnáku lékařského, které má mimo jiné i lékařské účinky.

I have very dry hands so I need adequate hydratation. I always got some hand cream in my bag. Of course I have my favorite hand creams, but I was looking forward to try this one. I like that it is not too thick, so it is easy to spread and nicely soaks into the skin, so it does not leave a greasy hands, which can sometimes be annoying. This cream also cantains hyaluronic acid and borage oil which has healing effects.

Lip Balm
Vždy jsem chtěla najít nějaký balzám na rty, který vydrží celý den. Většina balzámů které jsem měla, se rychle na rtech ztratily. Moje rty jsou velmi suché a proto potřebují velkou hydrataci, takže nějaký balzám mám u sebe pořád. Tento balzám je zcela bezbarvý, takže se nemusíte bát bílých rtů, které některé balzámy zanechávají. Také se krásně roztírá a velmi dlouho vydrží. Balzám jsem používala i přes noc, a vždy jsem se probouzela s krásně vláčnými rty a ne s vysušenými jako obvykle. Tento balzám můžete použít i pod rtěnku, protože je tužší a tak se vám rtěnka bude lépe nanášet.

I always wanted to find a lip balm that lasts all day. Most of the lip balms I had quickly faded on the lips. My lips are very dry as well, so I need a big hydratation. This lip balm is completely colorless, so do not worry about the white lips that some lip balms leave. This balm is also easily spread and it lasts a long time. I used the balm overnight and I woke up with a beautifully supple lips. This balm can also be used under lipstick because it is stiffer, so your lipstick will be more spreadable.

Foot Cream
Musím se přiznat, že krémy na nohy jsem nikdy moc nepoužívala. Samozřejmě je to velmi důležité, zvláště když máte vysušené paty. Navíc teď v létě je to horší, protože nosíte ploché boty, takže vaše paty více trpí. Od doby co mám tenhle krém, používám ho každý den. Tento krém je speciálně pro citlivou a popraskanou pokožku a obsahuje avokádový olej. Musím uznat, že po používání tohoto krému jsou moje nohy mnohem jemnější a moje paty nejsou suché a popraskané. 

I must admit that I've never used foot creams much. Of course it is very important, especially when you have dry feet and heels. Now in summer it is much worse, because you wear flat shoes so your heels suffer more. But since I've got this cream, I use it every day. This foot cream is specially designed for sensitive and cracked skin and it also contains avocado oil. I have to admit that after using this foot cream my feet are much smoother and my heels are not dry and cracked.

Hand Soap
Tuhé mýdla moc nepoužívám, preferuji spíše tekutá mýdla, ale samozřejmě jsem musela toto mýdlo vyzkoušet. Musím říct, že je úžasné, zanechává vaše ruce hebké a jemné, protože také obsahuje olivový olej. Také se mi líbí design tohoto mýdla a myslím, že bude skvěle vypadat i jako dárek.

I don't use bar soaps much, I prefer liquid soaps much more, but I had to try this one. I have to say this soap is amazing, it leaves your hands soft and smooth, because it contains olive oil. I also like the design of this soap, and I think it will be great as a gift,

Body Lotion
Moje nejpoužívanější věc z balíčku. Také už mi bohužel došla, takže se nemůžu dočkat, až si pořídím nové balení. Tělové mléko využijete po celý rok, protože jak už jsem mnohokrát řekla, vaše pokožka potřebuje neustálou hydrataci. Toto mléko je skvělé, příjemně voní (není to žádná parfémovaná vůně), zanechává pokožku krásně hebkou a také ji dlouho udrží hydratovanou. Toto tělové mléko obsahuje kyselinu hyaluronovou a také borage oil, stejně jako krém na ruce.

My most used thing of the package. Unfortunately it run out very quickly, but I can't wait to get a new package. Body lotion can be used all year round, because as I've said many times, your skin needs constant hydration. This lotion is great, pleasant smell (it is not a perfumed scent), leaves the skin beautifully soft and long hydrated. This lotion contains hyaluronic acid and borage oil, as well as a hand cream.

Body Soufflé
Toto tělové soufflé neboli máslo je moje nejoblíbenější věc z balíčku. Má trochu jinou vůni jak ostatní přípravky, ale samozřejmě je vůně velice příjemná. A v čem se tohle soufflé liší od klasického mléka? Soufflé má hustší konzistenci a proniká hlouběji do pokožky a více ji hydratuje. Já jsem tohle používala speciálně na pokožku, kde se mi kůže loupala po opálení a tohle ji krásně sjednotilo. Také jsem to používala na místa, které jsem měla extra suché, ale samozřejmě to můžete použít na celé tělo. Myslím, že toto bude skvělé i na obličej, avšak spíše pro suchou nebo normální pleť.

This body soufflé or butter is my favorite thing in the package. It has a slightly different smell as other products, but of course it is a very pleasant fragrance. And how is this different from the classic body lotion? Souffles has a thicker consistency and penetrates deeper into the skin and it moisturizes the skin better. I used this specifically on the skin where my skin was peeling after sunburn and it helped a lot. I also use it in places where my skin is extra dry, but of course it can be applied to the entire body. I think you can use it on your face as well, but only for dry or normal skin.

Abych to všechno shrnula, myslím si, že tato kosmetika od značky Aphrodite je velice kvalitní a pokud hledáte přípravky, které jsou zcela přírodní, tohle bude přímo pro vás. Já jsem byla a jsem velice spokojená a co se týče produktů, určitě si některé pořídím znova ve velkém balení. 

To summarize it all, I think these products from Aphrodite brand are very good quality and if you are looking for products that are completely natural, this is for you. I'm very happy with this brand and I will definitely buy some products again.
This post was created for blogerky.cz but all photos and opinions are my own.

Body care kit (worldwide) Aphrodite
Dárková tělová sada Triaelia

Thank you for reading!
Love Terri

Instagram / Twitter / Tumblr / terripeterk@hotmail.com

9 comments:

  1. Tohle vypadá zcela dobře! :)
    Miska blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) jinak na mém instagramu probíhá giveaway o tento balíček, tak pokud by jsi se chtěla kouknout, odkaz je tady: https://www.instagram.com/p/BKQhQQBjwZX/

      Delete
  2. Skvelé fotky, ale o tejto značke som ešte nepočula. Nevyzerá vôbec zle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem si zkoušela zcela poprvé a musím říct, že je úžasná! Jinak pokud by jsi chtěla o tento balíček soutěžit, koukni na můj instagram: https://www.instagram.com/p/BKQhQQBjwZX/

      Delete
  3. Jéé, super, že jsi byla vybraná! :) Celá sada vypadá naprosto skvěle a teď mě mrzí ještě víc, že mě nevybrali..

    AXE Giveaway | Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) jinak na mém instagramu teď probíhá soutěž právě o tento zcela nový balíček, tak pokud by jsi se chtěla zapojit, podívej sem: https://www.instagram.com/p/BKQhQQBjwZX/

      Delete
  4. Tyjo vypadá to dobře! Hele a stejně nejlepší balzám je Placenta :D zkus a uvidíš zázrak!

    ReplyDelete
  5. Kozmetika vyzerá naozaj super :) Veľmi sa mi páči ten jednoduchý a zároveň pekný design produktov :)

    Čo je dobré to musím mať aj s novou GA

    ReplyDelete
  6. Tak koukám, že jsi byla také spokojená. Je to moc fajn kosmetika.:) a fotky máš nádherné:)

    Somethingbykate

    ReplyDelete

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign