BY TERRI PETERK

Pages

27.12.16

Break up your outfit

Photos by Jaromír.

Hello guys!
How did you enjoy Christmas? I hope you all had a lovely time with your family.
It's so hard to put together a cool outfit when it's so freezing cold outside. I don't know how other bloggers are doing it, but I always see them in the shirt or dress and they live in the same country.
I wear this tartan shirt dress from Honeyz which will look good in the summer as well, but I think that tartan is more wintery. It's a very good material, it feels very nice on the skin. I wear a skirt underneath because it has large vents on the side and I wouldn't feel very comfortable without something under it. This shirt would also look nice with some leather jacket or fur coat.
I also have to mention this Adidas beanie from the shop Ringit.cz, which I wear basically every day now. I wasn't sure about the sizing so I got it in size 58-60, which is L in US sizes, but it fits very well. This beanie is not available in black at this moment, but they have it in grey, so I will link it down below. I love to wear it also with some elegant outfit, I think it looks cool when you break it with Adidas cap.

Ahoj všichni!
Jak jste si užili Vánoce? Doufám, že jste si je užili s vaší rodinou a blízkými.
Přijde mi strašně těžké dát dohromady pěkný outfit, když je venku taková zima, nevím jak to ostatní blogerky dělají, ale vždy je vidím jen v tričku nebo v šatech, a to žijí tam kde já. Rozhodla jsem se pro tuhle košili z Honeyz, která bude vypadat skvěle i v létě, ale já mám prostě za to, že tartan vypadá lépe v zimním prostředí. Košile je z velmi dobrého materiálu a je příjemná na pokožce. Vzala jsem si však pod ní sukni, protože má velké rozparky na bocích a asi bych se necítila pohodlně bez ničeho pod tím. Tato košile bude určitě vypadat skvěle i s koženou bundou nebo kožíškem.
Dále musím zmínit tuhle čepici ze stránky Ringit.cz, kterou nosím teď každý den. Nebyla jsem si jistá ohledně velikostí, protože jsem si nikdy nekupovala čepici podle velikosti, ale nakonec jsem si vzala 58-60, což by mělo být L, a sedí mě perfektně. Tato čepice už bohužel není dostupná v černé, ale dám vám na ní link v šedé, která mimochodem vypadá taky skvěle, rozhodovala jsem se mezí ní a černou, ale černou prostě dáte ke všemu. Ráda ji také nosím k něčemu elegantnějšímu, líbí se mi jak s ní váš outfit pěkně rozbijete.

Shirt dress Honeyz
Coat (similar) Bershka
Skirt H&M
Boots Lamoda
Bag Noire (get 10% off with 'terripeterk')
Beanie (grey) Ringit

Thank you for reading!
Love Terri

Instagram / Twitter / Tumblr / terripeterk@hotmail.com

No comments:

Post a Comment

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign