BY TERRI PETERK

Pages

28.4.17

Snadná úprava vlasů s Air Plates žehličkou / Easy hair styling with Air Plates

Ahoj všichni!
V dnešním článku se budeme věnovat úpravě vlasů. Podobný příspěvek jsem dělala už předtím, takže ti z vás, kteří ho ještě neviděli, můžete se podívat zde. Moje vlasy jsou od přírody rovné, i když zase ne úplně rovné, záleží hodně na tom, jestli jdu spát s mokrými nebo suchými vlasy. Většinou si vlasy umývám večer, takže je nefénuji, ale nechám je uschnout přes noc, což potom vede k tomu, že moje vlasy jsou ráno krepaté a nesouměrné. Proto jsem vždy ráda, když můžu sáhnout po žehličce a něco si s vlasy vytvořit.
Dostala jsem od Blogerky.cz tuhle žehličku Air Plates od Remingtonu na vyzkoušení, a tak jsem byla opravdu zvědavá, jak se s touhle žehličkou bude pracovat. Viděla jsem jí už předtím v reklamách i ve videích na youtube a vypadalo to, že se s ní dělají krásně i vlny, což je někdy problém udělat si pěkné vlny žehličkou. Hodně žehliček vlasy tahá a nebo na vlasech zanechává ostré hrany, které nevypadají vůbec hezky. Já jsem tuhle žehličku vyzkoušela jak k vyžehlení vlasů, tak k natočení vlasů. Pojďme se podívat na výsledek.

Žehlení vlasů

Kulmování vlasů
Musím říct, že jsem s touhle žehličkou naprosto spokojená. Vlasy se s ní rovnají úplně bezvadně, velmi rychle se nahřívá (do 15 sekund), takže prakticky ji můžete začít používat ihned a nemusíte čekat, až se nahřeje. To stejné platí i u kulmování vlasů, vlasy po ní krásně kloužou, takže se nikde nezachytávají a nevytváří nepřirozený efekt. Vlasy jsem měla vyžehlené asi za 3 minuty a natočené asi za 10 minut, takže je vhodná i pro ty z vás, kteří ráno nestíhají a nechtějí kvůli úpravě vlasů vstávat dřív (asi tak jako já). Vlasy jsem také měla krásně hebké na dotek, což se jen tak nestává, protože vlasy mám po odbarvování docela dost zničené. Před žehlením jsem použila vyživující sérum na vlasy, aby se vlasy lépe žehlily, ale teď už vím, že je to docela zbytečné, protože vlasy se s touhle žehličkou rovnají krásně i tak.
Ještě vám dám menší info k této žehličce. Je to vlastně první žehlička na světě, která má pohyblivé plochy. Dále také má keramický povrch s titanem, který zajišťuje 2x hladší skluz. Keramický povrch je také nově zdokonalený, takže vám vydrží déle. Dále tu najdete technologii "cool touch", která zajišťuje lepší kontrolu vašeho účesu a s tím i lepší výsledky. Je tu také 5 teplotních nastavení od 150° do 230°, takže si teplotu můžete nastavit dle typu vašich vlasů (mě úplně stačí 180°). Tahle žehlička má rozhodně další super věci, které může nabídnout, takže dole pod článkem bude odkaz, kde si můžete všechno přečíst a dokonce se podívat i na video. 
Myslím si, že se rozhodně vyplatí investovat do lepší žehličky, která vám vlasy neničí a naopak vám ušetří práci s úpravou. Ještě musím zmínit úžasný design a také gumovou krytku, které byla společně v balení s žehličkou. Ta je skvělá k tomu, když je žehlička ještě teplá, jednoduše krytku nasadíte a tak se vyhnete tomu, že si spálíte například nábytek. 
Tuhle žehličku bych rozhodně doporučila a už se nemůžu dočkat až ji budu používat nadále.

Žehlička Air Plates Remington

Thank you for reading!
Love Terri

Instagram / Twitter / Tumblr / terripeterk@gmail.com

1 comment:

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign