BY TERRI PETERK

Pages

2.7.17

Take care of your skin with Nobilis Tilia

Ahoj všichni!
V dnešním příspěvku bych vám chtěla představit dva přípravky od značky Nobilis Tilia, které jsem dostala od Blogerky.cz. Nobilis Tilia je česká, přírodní bio kosmetika, která má aromaterapeutické účinky a můžete si vybrat z mnoha produktů jako je například péče o pleť, tělo, vlasy, ale nabízí i kosmetiku pro děti, muže či těhotné ženy. 
Já jsem měla možnost vyzkoušet krém na ruce a pleťovou masku, o kterých vám podrobě napíšu níže.

Zklidňující maska avokádová
Když jsem měla poprvé vyzkoušet tuhle masku, trochu jsem se bála jakou bude mít vůni, ale musím říct, že jsem byla mile překvapena jak pěkně voní. Konzistenci má střední a tak se velmi dobře nanáší. Bohužel můj štětec na masku rozkousal pes a tak jsem se musela vystačit pouze s vlastníma rukama, ale i přesto se velmi dobře nanášela. Na obalu psali že se má nechat působit 15 minut, ale myslím že pokud necháte déle, vaší pleti to vůbec neuškodí. Nanést by se měla 1-2 mm vrstva a používat 1-2 krát týdně. Po použití jsem měla pleť jemnou, svěží a hydratovanou a to je přesně to, co maska slibuje. Maska je určená pro citlivou pleť takže pleť hydratuje, zmírňuje zarudnutí a podráždění a zbavuje pleť suchých míst na obličeji. 
Můžete v ní najít účinné látky jako lecitin, glycerin, D-panthenol, avokádový olej, aloe vera, heřmánkový extrakt a levanduli.

Jemný krém na ruce
Krémů na ruce není nikdy dost, hlavně proto, že mě vždy rychle dojdou. Vždy musím mít nějaký krém po ruce, protože ruce mám suché permanentně. Tenhle krém je velice jemný, lehký a velmi dobře se roztírá. Také nezanechává pocit mastných rukou, což je někdy problém, když po namazání máte hned něco dělat. Krém je velice hydratační a zjemňuje a zvláčňuje pokožku. Obsahuje účinné látky jako vitamin E, jojobový bio olej, bambucké máslo, D-panthenol, esenciální mastné kyseliny a myrhový extrakt. Nesmím také zapomenout ocenit balení s pumpičkou, takže aplikace je velice snadná.

Celkově jsem s těmito produkty velice spokojená a určitě nejsou poslední, které si pořídím. Navíc v poslední době jsem chtěla přejít pouze na přírodní kosmetiku a tak Nobilis Tilia bude určitě jedna ze značek, které budu nadále používat. Vyzkoušeli jste něco od této značky?

Maska na obličej Nobilis Tilia
Krém na ruce Nobilis Tilia

Thank you for reading!
Love Terri

Instagram / Twitter / Tumblr / terripeterk@gmail.com

1 comment:

  1. Také jsme tyhle dva produkty zkoušela a jsem z nich nadšená :) Musím ti ale říct, že jsi oba produkty nádherně nafotila!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign