BY TERRI PETERK

Pages

13.1.18

What next?



Ahoj všichni!
Konečně po dlouhé době nějaký outfitový příspěvěk. Nebudu se znova omlouvat a vymlouvat se na to, jak jsem měla moc práce atd. Také nebudu slibovat, že v novém roce bude víc příspěvků, protože upřímně to tak jasně nevidím. Poslední dobou jsem aktivní hodně na Instagramu, kam přidávám denní outfity, kosmetiku, kafe, ale i cestování. Takže pokud mě ještě nesledujete, tak šup šup. 

Asi jste si všimli, že blogování v poslední době nějak zaostává. Už to není jako dřív, že měl skoro každý blog a snažil se přidávat co nejčastěji. Alespoň mě to tak přijde. Také jsem si všimla, že spousta lidí přestalo s blogováním úplně. Myslím si, že nejčastější důvod je právě Instagram. Pokud máte hodně sledovatelů, kvalitní spolupráce, může z toho vzrůst pořádný business. Lidé totiž raději na rychlo projedou Instagram nebo Facebook, anebo se podívají na Youtube, než aby četli blogy. Bohužel tomu tak je. Mě už to upřímně také tolik nemotivuje psát, ne že by mi nějak klesla návštěvnost, ale spíš se mi nechce vkládat tolik úsilí a práce do něčeho, co lidé tolik neocení. Přemýšlela jsem o tom, že bych zůstala pouze na Instagramu, tam své outfity sdílím také, ale pak jsem se zamyslela nad tím, jaká škoda by byla neukázat spoustu dalších fotek outfitu, které se mi také líbí. Na Instagram přidáte jednu, max dvě a ostatních 30 fotek prostě smažete. Tady se mi líbí ta neomezenost fotek a také, že mám možnost se rozepsat. Také mám spousta nápadů na články, které určitě brzy (anebo zas tak brzy ne) vydám. 

Dále bych se chtěla zaměřit více na outfity. To byl vlastně hlavní důvod, proč jsem si kdysi blog zakládala. Takže doufám, že alespoň tohle mě vyjde, protože mám spoustu hadrů a vymyšlených outfitů, které bych vám chtěla ukázat. V minulém roce jsem také začala hodně cestovat a nějak se to stalo mým nejoblíbenějším tématem na blogu. Takže na cestovatelské příspěvky se také můžete těšit, protože doufám, že v tomhle roce navštívím ještě víc zemí než v tom minulým.

Hello guys!
Finally, a new outfit post after a long time. I will not apologize again and excuse myself for how much work I had etc. I also will not promise that there will be more posts in the new year because I honestly don't see it so clearly. I have been active a lot on Instagram lately, where I add daily outfits, cosmetics, coffee, and travel posts. So if you're not following me yet, hurry up.

You may have noticed that blogging is not so popular how it used to be before. That time when almost everyone had a blog and tried to post as much as possible. I also noticed that a lot of people stopped blogging completely. I think the most common reason is Instagram. If you have a lot of followers, good collaborations, you can make good money with it.  People prefer to browse their Instagram or Facebook, or watch Youtube rather than read blogs. Unfortunately it is how it is. I'm not so motivated to write a posts anymore, because I don't want to put an effort in something what people can't appreciate. I was thinking that I would stay on Instagram only, share my outfits etc., but then I was wondering what a shame it would be, not show you other pictures of the outfit that I like. On Instagram you add one, two pictures, and the rest of your photos you just delete. I like the limitlessness of photos here and also that I have the opportunity to write a post as long as I want. I also have a lot of ideas for other posts that I will release soon (or maybe not so soon).

I would also like to focus more on outfits. That was, in fact, the main reason why I created my blog. So I hope it will work out because I have a lot of clothes and outfits I want to show you. Last year, I began to travel a lot and somehow it became my favorite theme on the blog. You can also look forward to travel posts because I hope I'll be able to visit even more countries than the last year.

Photos by Jaromír Šmíd

Jacket Zara (sold out)
Sweater Honeyz
Jeans Zara
Boots Zara
Bag Mango

Thank you for reading!
Love Terri

Instagram Twitter / Tumblr / terripeterk@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign