BY TERRI PETERK

Pages

18.10.16

Give color to your hair + Giveaway

Ahoj všichni!
Musím se přiznat, že nerada experimentuji s vlasy co se týče výrazných barev (sice jsem se v 17 obarvila na blond, ale to je něco jiného), takže když mě přišla nabídka od HairChalk, musím se přiznat, že jsem byla trochu skeptická. Trochu jsem přemýšlela o tom, jak tyhle barevné křídy využít a přitom nevypadat příliš bláznivě. Výhoda je v tom, že jsou dočasné, takže po umytí se smyjí a to byla právě ta věc, proč jsem se rozhodla je vyzkoušet.

Hello guys!
I have to admit that I don't like to experiment with my hair in terms of bold colors (although when I was 17 I dyed my hair blond, but this is something else), so when I got the offer from HairChalk, I have to admit I was a little bit skeptical. I sort of thought about how to use these chalks and still don't look too crazy. The advantage is that they are temporary, so after washing it washed out and it was just the thing why I decided to try them out.
Jak křídy použít:
-rozbalte křídu z obalu, ale doporučila bych rozbalit jen půlku, protože křídy celkem barví, tak ať nemáte barevnou celou ruku
-namočte křídu do vody a aplikujte na vlasy
-vlasy po aplikaci rozčešte, protože budou mít tendenci se slepovat
-při barvení si vezměte nějaké staré triko nebo si dejte kolem sebe ručník, tyhle křídy určitě vyprat jdou, ale určitě je nechcete mít třeba na bílém tričku
-na konec vlasy ještě pořádně rozčesejte a máte hotovo

How to use:
-unpack the chalk from the package, but I would suggest to unpack only half because chalks colors and you definitely don't want to have your hand colored
-soak the chalk in water and apply on your hair
- brush your hair after application, as it will tend to stick together
-use an old T-shirt or put a towel around you, these chalk definitely going to wash, but you certainly don't want to have it on your white shirt
-at the end brush your hair well and you're done

Musím říct, že tyhle křídy jsou velmi dobře pigmentované, takže půjdou vidět i na tmavých vlasech (ano mám to vyzkoušené). Aplikace je také velmi snadná a křídy vydrží velmi dlouho, takže určitě s nimi můžete experimentovat vícekrát. Myslím, že se dají dobře využít i na přicházející Halloween nebo na jakoukoli jinou akci. Také bych určitě doporučila Hair Color Pad on the go!, který není třeba namáčet a jen s ním vlasy přejedete. Já jsem ho chtěla vyzkoušet v bílé barvě abych docílila platinové barvy a zabránila žlutém odstínu. Myslím, že zas tak moc vidět to nebylo, tahle bílá byla spíš určena pro tmavší vlasy, kde je výsledek určitě více znatelný. Samozřejmě v jiných barvách může být super.

I have to say that these chalks are highly pigmented, so they are visible even on the dark hair (yes I tried it). The application is also very easy and chalks last a very long time, so you can experiment with them several times. I think it can also be beneficial for Halloween or any other event. Also, I would definitely recommend Hair Color Pad on the go!, which you don't need to dip into the water and just apply on your hair. I wanted to try it in white color to achieve platinum color and prevent yellow hue. I think it wasn't visible much, this white color was probably made for darker hair, where the result is definitely more noticeable. Of course other colors may be great.

Blue heaven
Chtěla jsem vytvořit něco ve stylu ombré, takže jsem se rozhodla použít tři odstíny modré a aplikovat je od nejtmavší po nejsvětlejší. Když jsem myslela na tento modrý look, neměla jsem v úmyslu ho udělat tak výrazný, ale když jsem barvu dávala na vlasy, musím říct, že mě to tak bavilo, že jsem ani nechtěla přestat. Netušila jsem vůbec jak modrá na mě bude vypadat, ale musím přiznat, že se mi to líbí. Dokonce jsem můj výsledek poslala pár lidem, kterým se to líbilo a ptali se mě proč jsem se tak rozhodla, a určitě tohle nebylo naposled co jsem tyhle barvy zkusila.

I wanted to create something in the ombre style, so I decided to use three shades of blue and apply it from the darkest to the lightest. When I thought of this blue look, I didn't intend to do it so significant, but when I was applying hair color, I have to say that I was so amused that I didn't want to stop. I had no idea how the blue will look on me, but I must admit that I like it. I even sent a few people my result who liked it and asked me why I made the decision, and this definitely was not the last time I tried these colors.

Barbie pink
Na tyhle růžové křídy jsem se moc těšila. Mám ráda růžovou i když jí moc nenosím, ale věděla jsem, že na vlasech bude vypadat skvěle. Ačkoliv jsem se trochu bála toho, abych nevypadala jak nějaká barbína, myslím, že výsledek dopadl dobře. K růžové jsem přidala i fialovou a opět jsem pokračovala od nejtmavší po nejsvětlejší, ale určitě i samotná růžová by na vlasech vypadala dobře.

I was looking forward to these pink chalks so much. I like pink even though I don't wear it much, but I knew that it will look great on my hair. Although I was a bit worried that I'll look like some Barbie, I think the result went well. I added purple to pink color and I went from the darkest to the lightest again, but surely only pink color would look good.

6 Hair Chalk Sets HairChalk
12 Hair Chalk Sets HairChalk
Hair Color Pads HairChalk

GIVEAWAY
Vy teď máte možnost vyhrát jakékoliv křídy si vyberete, ať už to budou sety po 6 nebo sety po 12. Stačí jen sledovat HairChalk na příslušných sociálních sítích, které najdete v tabulce pod tímto článkem (stačí sledovat pouze jednu platformu), soutěž potrvá do 1. listopadu a je otevřena celosvětově. Hodně štěstí!

Now you have a chance to win any of chalk you choose, whether it's 6 chalk set, 12 chalk set or hair color pad. Just follow HairChalk on their social media which can be found in the box down below (you do not need to follow everything), the giveaway will run until November 1st and it's open worldwide. Good luck!



a Rafflecopter giveaway

Thank you for reading!
Love Terri

Instagram / Twitter / Tumblr / terripeterk@hotmail.com

6 comments:

  1. wow tie farby sú užasné ♥ veľmi sa mi to na tebe páči

    ReplyDelete
  2. Tá modrá ti pristane :)

    ReplyDelete
  3. Glueless wigs are anything but difficult to wash and dry. You simply require a wig brush and a wig cleanser. Cleaning does not take much time like stuck wigs. long wig

    ReplyDelete
  4. The choice to shading your hair can have some long haul impacts. Both men and ladies ordinarily shading their hair, either to cover developing grayness, or just to redesign their style.
    Haircut Tips

    ReplyDelete
  5. Those with medium skin tones may initially have light hair or brunette hair, or now and again dull dark colored hair.best red hair dye

    ReplyDelete
  6. An old answer to male baldness is making a comeback. This method was very popular for centuries to deal with hair loss in men but it fell out of favor in the middle of the last Hairpiece Factory

    ReplyDelete

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign