BY TERRI PETERK

Pages

3.8.16

Summer refreshment with Manhattan

Ahoj všichni!
Léto je v plném proudu, nehledě na to, že půlka prázdnin (i když já už bohužel žádné nemám) je za námi. Teploty jsou tento rok také úžasné, kromě pár dní kdy pršelo, ale to se dá určitě přežít. Připravila jsem si pro vás článek (ano už potřetí v češtině) jak zahnat chuť i žízeň zároveň a jak se přitom krásně osvěžit. 
Jelikož jsem velký milovník zmrzliny, rozhodla jsem se využít i zmrzlinu. Také jsem velký milovník čokolády, a tak jsem si koupila tuhle vanilkovo-čokoládovou zmrzlinu od Manhattanu, která je mimochodem ve velkém balení a tak vám vydrží dlouho a nebo ji můžete mít pro celou rodinu. Tuhle zmrzlinu mám strašně ráda, protože je kvalitní, hodně smetanová a má skvělý příchutě (čokoládovo-karamelová s arašídy, jahodová s vanilkou, tvaroh s pomerančem a vanilka s čokoládou).

Hello guys!
Summer is in full swing, despite the fact that half the holiday season is behind us (although I had no vacation yet). Temperatures are also amazing this year, except for a couple of days when it rained, but I think it's okey. I prepared for you this post to banish appetite and thirst at the same time and how to freshen up.
Since I am a great lover of ice cream, I decided to use an ice cream as well. Also I'm a huge fan of chocolate, so I bought this vanilla-chocolate ice cream from Manhattan, which is produced in bulk for the whole family. I really love this ice cream, it's very creamy and has a lots of flavor (chocolate and caramel with peanuts, strawberry and vanilla, curd with orange and chocolate with vanilla).


Zmrzlina s jogurtem a ovocem
Pokud hledáte nějakou zdravou svačinku, nebo i zdravou snídani, vyzkoušejte tohle. Připravte si misku, bílý jogurt, zmrzlinu a nějaké ovoce které máte rádi. Já jsem se rozhodla pro bio jogurt, banán a borůvky. Jednoduše nalijte jogurt do misky, přidejte ovoce, které jste si vybrali a nakonec přidejte pár lžic nebo naběraček zmrzliny, kterou máte rádi. Nahoru můžete ještě přidat nějaké ovoce. Doporučuji sníst rychle, protože se to rychle roztéká.

Ice cream with yoghurt and fruit
If you are looking for a healthy snack, or even a healthy breakfast, try this. Prepare a bowl, yoghurt, ice cream and some fruit you like. I decided to use bio yoghurt, banana and blueberries. Simply pour the yoghurt into a bowl, add the fruit that you have chosen and then add a couple of scoops of ice cream that you like. You can also add some fruit to the top. I recommend to eat it quickly.

Banánové smoothie se zmrzlinou
Jsem člověk, který miluje smoothie, ať už ovocné, čokoládové a nebo zmrzlinové. Rozhodla jsem se zkombinovat ovoce se zmrzlinou a musím říct, že ta kombinace je skvělá. Budete potřebovat mléko, buď sójové nebo klidně můžete použít smetanu, pokud to máte raději hustší. Já jsem zvolila klasické mléko. Pak už jen přidáte banán a pár kopečků zmrzliny. Samozřejmě záleží na porcích. Já jsem si dělala smoothie jen pro sebe, takže mě úplně stačil jeden banán, asi 250 ml mléka a 4 kopečky. Pak už vše jen rozmixujete a můžete podávat.

Banana smoothie with ice cream
I am a person who loves smoothies, whether with fruit, chocolate or ice cream. I decided to combine fruit with ice cream and I have to say it is the great combination. You will need milk, you can use soy milk or cream if you prefer a thicker smoothie. I chose the classic milk. Then just add a banana and a couple of scoops of ice cream. It all depends on the portions. I have made a smoothie just for myself, so I needed one banana, about 8,5 oz of milk (250 ml) and 4 scoops of ice cream. Then just mix it all together and you can serve.

Tak co myslíte? Myslím, že na léto úplně super, takže pokud něco zkusíte, určitě mi dejte vědět. Je to velmi lehké, co jsem i měla v plánu, protože moje zkušenosti s vařením jsou na bodu mrazu, takže si myslím, že tohle určitě zvládne každý :)

So what do you think? I think it's perfect for the summer party or pool party, so if you try something, definitely let me know. It's all very easy which was my plan because my cooking experiences are at a low ebb, so I think that everyone can do it :)


Thank you for reading!
Love Terri

Instagram / Twitter / Tumblr / terripeterk@hotmail.com

1 comment:

  1. Although this place is probably not cheap, but they are centrally located, have fabulous staff and delicious food, and most importantly, the best views of the city. I would definitely recommend this Chicago event space for any kind of fancy event – all my friends talked about throwing parties here only.

    ReplyDelete

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign