BY TERRI PETERK

Pages

15.5.19

Proč jsem dlouho nebyla aktivní?


Ahoj všichni!
Nějak pořád nemůžu uvěřit, že tento článek píšu, ale když už jsem se jednou rozhodla, musím to dokončit. Jak už jste si asi všimli, více jak rok jsem nebyla aktivní. Chtěla bych vám v tomto článku alespoň trochu vysvětlit proč. 
Pokud mě sledujete na Instagramu, určitě jste viděli, že tam jsem aktivní byla (i když jsem měla takové chvíle, kdybych ho nejraději smazala), proč jsem tedy nebyla aktivní i zde? V lednu minulého roku jsem o tom už podobný článek psala, ten samozřejmě pořád platí, takže pokud jste ho nečetli, můžete se podívat zde. Sice některé informace už nejsou úplně pravdivé, třeba s tím, že bych se chtěla věnovat více outfitům. Naopak, rozhodla jsem se, že dám blogu jiný směr a budu sdílet to, co mě poslední 2 roky naplňuje a baví. Ale o tom až na závěr.


Stále jsem se nedostala k tomu, proč jsem nebyla aktivní, že? Nebudu sem dopodrobna psát všechny své důvody, protože je to osobní a ani většina lidí, která mě zná osobně, to neví. Zkrátka v tom hrála roli zamilovanost do špatné osoby, ztráta motivace, která vedla ke ztrátě veškerých mých zájmů, ke ztrátě skoro všech mých kamarádů a ke ztrátě sama sebe. Vždy jsem měla v hlavě nějaké sny, které jsem si chtěla v životě splnit, měla jsem motivaci, i když se mi třeba zrovna nedařilo, ale minulý rok to jakoby všechno z ničeho nic vymizelo, a upřímně jsem ani nevěřila tomu, že se mi můj život vrátí zpátky do "normálu". Myslím si, že ztráta motivace a víry v to, co děláte (a to nejen v práci), je ta nejhorší věc, která se vám může stát. Můj problém byl i v tom, že si spoustu věcí beru hodně osobně a většinou o věcech až moc přemýšlím a dávám si za vinu i věci, za které nemůžu. Trvalo mi rok, než jsem si uvědomila, kdo mi za to v životě stojí, co mi za to v životě stojí a hlavně, že všechny tyhle věci závisí pouze na mě.

Za minulý rok jsem se naučila mnoho, převážně mít opět víru v sama sebe, vědět, že vždy je pro co žít, i když to třeba v daný moment tak nevypadá. Naučila jsem se nevěřit všem, dávat si větší odstup a dávat sebe vždy na první místo. Změnila jsem práci, bydlení, některé kamarády, a to hlavně proto, abych se posunula někam dál a nezůstávala ve své "staré" částí života. 
Věřím, že nejsem jediná, kdo si tímto prošel a nebo si tím prochází, za ten čas jsem viděla spousta videí, článků a tipů o tom jak se z této "temné stránky" života dostat, ale nakonec si stejně na to musíte přijít sami. Neříkám, že se mi to nikdy nevrátí zpět, ale teď už budu vědět, že vždy existuje cesta ven a že tu jsou lidé, kteří vám pomůžou, i když to třeba nebudou zrovna ti, od kterých byste to čekali. Určitě je třeba myslet na to, že kdo to nezažil, to nikdy nepochopí a asi i já, zastánce citátu každý svého štěstí strůjcem by si klepal na čelo, kdyby mu tyhle pocity vyprávěl. Život si prostě nevybírá a já se za to určitě nestydím, naopak jsem ráda za tuhle zkušenost, díky které jsem poznala hodnoty života, které jsou doopravdy důležité.

A kam bych ráda posunula svůj blog? Upřímně jsem neměla v plánu s ním pokračovat, ale když si vzpomenu kolik práce, času a úsilí jsem do mých článků dala, rozhodla jsem se to ještě zkusit, a psaní mi docela i chybělo. Když jsem si svůj blog založila, byl pouze o módě, poté jsem přidala i kosmetiku a později i cestování. Za poslední roky jsem zjistila, že už mě móda a kosmetika tolik nebaví (samozřejmě mě baví se oblékat a občas i líčit), a že to není to, co by mě naplňovalo. Pokud sledujete můj Instagram, tak určitě víte, že přidávám fotky převážně z cest a tomu bych se také chtěla věnovat tady. Chtěla bych vám svými fotkami ukázat kousek z dané země, dát určité rady a tipy, oblíbená místa, kavárny, restaurace, prostě vše co na cestách využijete. Chtěla bych také psát tipy a rady o cestování celkově, kde se nejlépe ubytovat, jak vychytat levné letenky atd. Samozřejmě toto téma nemusí vyhovovat všem a tak pokud nejste blázni do cestování, může se vám to hodit alespoň jako inspirace.
Tímto bych tento úvod uzavřela a budu se těšit až vytvořím svůj "první" nový článek o cestování a budu se samozřejmě těšit na vaši odezvu. Děkuji za pozornost!
Fotky jsou z minulého podzimu a fotil je Jaromír Šmíd.

Instagram / Twitter / terripeterk@gmail.com

1 comment:

  1. Bože to je nádhera ♥ Môj priateľ pracuje vo Francúzsku ale nechodí do Paríža :)


    NAKUPOVANIE CEZ ESHOP S OBLEČENÍM JE PEKLO !!!

    ReplyDelete

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign