BY TERRI PETERK

Pages

28.10.19

Podzimní radovánky

Ahoj všichni!
Tak jak si užíváte podzim? Abych byla upřímná, tak podzim moc nemusím, ale přitom je podzim tak krásný, hlavně když se podíváte z okna ven a vidíte všude barevné stromy. Počasí nám naštěstí dlouhou dobu přálo, a tak jsem vyrazila nafotit nějaké ty podzimní fotky a uvědomila si, že jsem vlastně takto naposledy fotila před rokem. Vím, že jsem tu slibovala, jak začnu být na blogu aktivní, ale nějak se mi to bohužel nedaří, tak alespoň přidám tento článek s podzimními fotkami.
Pokud by vás cestovatelské články zajímali, koukněte na stránku Flexinit, pro kterou jsem teď začala psát a najdete tam mimo cestování i různé zajímavé články.

Psaní na svůj vlastní blog mě zase začalo chybět, a tak nejspíš pár příspěvků o cestování napíšu. Také jsem přemýšlela o novém designu blogu, tento už mám dlouho a už se mi moc nelíbí, takže se můžete těšit zase na další změnu.

To co mám na sobě tu rozebírat nebudu, protože jak už víte z minulého článku, trošku jsem přehodnotila svůj blog a outfity mě už nějak neberou. Tím samozřejmě nechci říct, že je mi jedno co si obleču, ale už to nějak neřeším a už ani tolik nenakupuji, což je samozřejmě dobře pro mě, ale i pro planetu. Mnohem důležitější jsou teď pro mě zážitky než movité věci a upřímně jsem moc ráda, že jsem tuhle cestu našla. Nebudu se tu moc rozepisovat, užívejte podzim a brzo se snad uvidíme u dalšího článku!
Fotky od Jaromír Šmíd

Instagram // Twitter // terripeterk@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Copyright @ The world I live in. Blog Design by KotrynaBassDesign